Iščemo: mojster/mojstrica prodaje v IT spletni trgovini

Obvladaš besedila, si komunikativna oseba, imaš dovolj tehničnega znanja v spletni prodaji in ti okostje računalnikov (ali strežnikov) ni tuje? Smo manjša ekipa 6 fantov in enega dekleta (če se ti zdi ne-fer jih imamo eno nadstropje nižje kar precej več:), ki išče nove okrepitve v spletni prodajalni IT (predvsem strežniške in ... Preberite več »

19th Jan 2018
Posodobljena telefonska podpora in nov delovni čas

Sporočamo vam, da smo prenovili našo telefonsko podporo in uvedli precej sprememb, med najpomembnejšimi pa je zagotovo enostavnejši meni ob klicih z odzivniki ter čakalna vrsta ob morebitnih in redkih povečanih številih klicev. Odslej bomo lahko na vaša vprašanja odgovarjali še hitreje in bolj optimalno. Hkrati smo prenovili tudi ... Preberite več »

11th Jan 2018
Iščemo novo članico ali člana ekipe v administraciji IT podjetja!

Te včasih označijo za „geeka“ (oziroma „geekico“:)  ker si znaš sam/a rešiti vse svoje (in sosedove) računalniške težave?Te kupi papirjev na mizi nikakor ne zmedejo (kvečjemu motivirajo!) in se znaš organizirati?Si rad/a v dobri družbi, nepogrešljiv člen ekipe in si želiš novih izkušenj? Si pripravljen/a na službo, v ... Preberite več »

24th Mar 2017
Iščemo "mojstra prodaje" v spletni trgovini z IT opremo!

Rad/a komuniciraš s strankami in ti leži delo z ljudmi?Imaš izkušnje z delom v spletni ali fizični trgovini?Se spoznaš na računalnike, strežnike in te nasploh zanima hardware? Morda si ti tisti ali tista, ki ga iščemo!Naša spletna trgovina išče novega skrbnika. Tvoje delo bo obsegalo nabavo in prodajo računalniške ter strežniške ... Preberite več »

9th Feb 2017
Iščemo novega sodelavca ali sodelavko na področju marketinga!

Obvladaš besede, tekste in rad/a tržiš storitve, s katerimi so stranke zadovoljne? Se spoznaš na splet in informacijske tehnologije? Si naveličan/a monotonega dela in dolgočasnih sodelavcev ali iščeš nove izzive? Pridruži se naši mladi ekipi, polni pozitivne energije in novih zamisli ter drugačnih pristopov.Iščemo eno in edino osebo ... Preberite več »

6th Feb 2017
Prenos poslovanja na novo podjetje iSERVER d.o.o.

Z veseljem Vas obveščamo, da bomo s 1.9.2016 zaradi optimizacije poslovanja, lažje ter bolj učinkovite tehnične podpore ter z namenom združitve celovitih storitev v eni blagovni znamki pričeli poslovati pod novim imenom ter z novim transakcijskim računom:iSERVER d.o.o.Slance 83221 TeharjeSlovenijaID za DDV: SI96921595TRR: SI56 6100 0001 ... Preberite več »

30th Aug 2016
Delovno mesto - Vodja & prodajnik v spletni trgovini z IT opremo

Iščeš zanimivo in dinamično delo v sproščeni ekipi? Morda si pravi za nas. Iščemo motiviranega in zanesljivega sodelavca za delo v spletni trgovini, ki se ukvarja z odkupom, prodajo in posredništvom IT opreme (strežniki, delovne postaje, komponente, rezervni deli, računalniki) ter svetovanjem. Novi sodelavec bo prevzel kompleten ... Preberite več »

5th Aug 2016
Iščemo sodelavca na področju Linux sistemske administracije

Si mlada, energična, zanesljiva in izkušena oseba na področju Linux ali Unix sistemske administracije? Formalna izobrazba nas ne zanima, bolj cenimo izkušnje, iznajdljivost, karizmo in iščemo tisti "klik" s celotno ekipo!Naloge, ki jih bo novi sodelavec pomagal izpolnjevati:- skrb za tehnično podporo na pretežno Linux ali UNIX operacijskih ... Preberite več »

20th Apr 2016
Iščemo sodelavko ali sodelavca za marketing oziroma trženje

Si mlada, zanesljiva, poštena in komunikativna oseba (m/ž) z izkušnjami na področju trženja oz. komerciale? Morda iščemo ravno tebe! Seveda ne gre brez nekaj pogojev:- poštenost, zanesljivost, skrbnost, komunikativnost, organiziranost- starost nad 18 let, lasten prevoz in izpit- poznavanje IT storitev in izkušnje s podobnim delom- znanje ... Preberite več »

14th Apr 2016
Nov strežnik namenjen VPS gostovanjem!

Pozdravljeni, z veseljem vas obveščamo da smo vzpostavili popolnoma nov strežnik, namenjen VPS gostovanjem, ki bo nadomestil enega od starejših modelov. Gre za profesionalen HP strežnik s sledečo konfiguracijo: HP DL360p Gen82x Intel Xeon 8-core E5-2650 2.0 GHz192 GB RAM 2 GB FBWC P420 RAID kontroler8x 1.2 TB SAS HP 2.5" v RAID10100 Mbit ... Preberite več »

9th Dec 2015

Powered by WHMCompleteSolution