Obvestilo o nadgradnji usmerjevalnikov 19.10.2019

Sporočamo vam, da bomo z dne 18.10.2019 na 19.10.2019 (s petka na soboto) ob 04:00 uri zjutraj opravljali redno nadgradnjo usmerjevalnikov in požarnega zidu. Zaradi polne redundance naprav načeloma ne pričakujemo izpadov ali težav. Nadgradnjo bomo opravili v podatkovnem centru z IP naslovi 146.247.x.x in velja izključno za uporabnike na ... Preberite več »

18th Oct 2019
Nov cenik cPanel/WHM licenc

Zaradi sprememb splošnega cenika cPanel/WHM smo bili prisiljeni posodobiti tudi naše cenike za najem cPanel / WHM licenc in sicer so licence sedaj razvrščene v 5 vrst in hkrati omejene glede na število uporabnikov: Naziv licence Omejitev Mesečna cena z DDV       cPanel Solo 1 ... Preberite več »

8th Aug 2019
Nov cenik storitev

Z namenom lažjega razumevanja izvajanja in obračunavanja dodatnih ali specifičnih storitev smo le-tega posodobili in tudi objavili na naši spletni strani in sicer na povezavi: https://www.si-shell.net/cenik V novem ceniku so bolj natančno specificirane cene za določene storitve, s tem pa bo tudi poslovanje poenostavljeno in bolj ... Preberite več »

6th Aug 2019
Obvestilo o vzdrževalnih delih

Obveščamo vas, da bomo v noči s četrtka, 25.7. na petek, 26.7. izvajali vzdrževalna dela in nadgradnje, ki bodo zahtevale ponovno zagon strežnika. Pričetek vzdrževalnih del bo po 00:00 uri, trajala pa bodo do 05:30 ure zjutraj. Vaša storitev je zato lahko med tem časom nedosegljiva približno 15 minut.Dela so potrebna za izboljšanje ... Preberite več »

24th Jul 2019
Kritična ranljvost v Exim poštnih strežnikih – CVE-2019-10149

Obveščamo vas o kritični ranljivosti na VPS strežnikih in gostovanjih, ki uporabljajo Exim poštni strežnik verzije 4.91 in nižje. Ranljivost omogoča možnost vdora na strežnik preko Exim-a in pridobitev root dostopa ter s tem tudi polnega administracijskega dostopa do vseh strežnikov. Na DirectAdmin in cPanel ter Plesk strežnikih je ... Preberite več »

14th Jun 2019
Iščemo: mojster/mojstrica prodaje v IT spletni trgovini

Obvladaš besedila, si komunikativna oseba, imaš dovolj tehničnega znanja v spletni prodaji in ti okostje računalnikov (ali strežnikov) ni tuje? Smo manjša ekipa 6 fantov in enega dekleta (če se ti zdi ne-fer jih imamo eno nadstropje nižje kar precej več:), ki išče nove okrepitve v spletni prodajalni IT (predvsem strežniške in ... Preberite več »

19th Jan 2018
Posodobljena telefonska podpora in nov delovni čas

Sporočamo vam, da smo prenovili našo telefonsko podporo in uvedli precej sprememb, med najpomembnejšimi pa je zagotovo enostavnejši meni ob klicih z odzivniki ter čakalna vrsta ob morebitnih in redkih povečanih številih klicev. Odslej bomo lahko na vaša vprašanja odgovarjali še hitreje in bolj optimalno. Hkrati smo prenovili tudi ... Preberite več »

11th Jan 2018
Iščemo novo članico ali člana ekipe v administraciji IT podjetja!

Te včasih označijo za „geeka“ (oziroma „geekico“:)  ker si znaš sam/a rešiti vse svoje (in sosedove) računalniške težave?Te kupi papirjev na mizi nikakor ne zmedejo (kvečjemu motivirajo!) in se znaš organizirati?Si rad/a v dobri družbi, nepogrešljiv člen ekipe in si želiš novih izkušenj? Si pripravljen/a ... Preberite več »

24th Mar 2017
Iščemo "mojstra prodaje" v spletni trgovini z IT opremo!

Rad/a komuniciraš s strankami in ti leži delo z ljudmi?Imaš izkušnje z delom v spletni ali fizični trgovini?Se spoznaš na računalnike, strežnike in te nasploh zanima hardware? Morda si ti tisti ali tista, ki ga iščemo!Naša spletna trgovina išče novega skrbnika. Tvoje delo bo obsegalo nabavo in prodajo računalniške ter strežniške ... Preberite več »

9th Feb 2017
Iščemo novega sodelavca ali sodelavko na področju marketinga!

Obvladaš besede, tekste in rad/a tržiš storitve, s katerimi so stranke zadovoljne? Se spoznaš na splet in informacijske tehnologije? Si naveličan/a monotonega dela in dolgočasnih sodelavcev ali iščeš nove izzive? Pridruži se naši mladi ekipi, polni pozitivne energije in novih zamisli ter drugačnih pristopov.Iščemo eno in edino osebo ... Preberite več »

6th Feb 2017

Powered by WHMCompleteSolution