"TO JE 5 NARAVNOST NORIH BLACK FRIDAY PONUDB..."

Spletna gostovanja znižana tudi do 90%, prav vsa pa pridejo v paketu z našo 60-dnevno brezkompromisno garancijo na zadovoljstvo…

NEOMEJENO LITESPEED GOSTOVANJE TUDI DO 88% CENEJE

Gre za najbolj priljubljeno spletno gostovanje pri nas. Pri vseh paketih imate na voljo neomejeno prostora na super hitrih NVMe SSD diskih, neomejeno prometa in neomejeno število e-poštnih predalov… sedaj tudi do 88% ceneje.

Pri Si-Shell razumemo, da je hitrost (spletne strani) danes ključna za uspešen spletni nastop, zato smo se to jesen odločili, da naredimo še “korak več”.

V vse pakete (Da! Tudi v naš najcenejši začetni paket MAX S) smo brezplačno vključili bliskovito LiteSpeed tehnologijo, ki poskrbi za hitrejše nalaganje spletne strani (tudi do 6x).

To pomeni, da lahko osnovni paket MAX S (ki ga sicer priporočamo vsem tistim, ki šele začenjate svojo spletno dogodivščino) dobite že za borih 9,48 € na leto oziroma smešno-nizkih 0,79 € na mesec

*Akcija velja do konca ponedeljka, 28. novembra*

VRTOGLAV 71% POPUST NA BLISKOVITO HIPER GOSTOVANJE

Izkoristite akcijsko ceno katerega koli Hiper paketa iz naše ponudbe. Paketi so namenjeni vsem, ki se zavedajo, da je hitrost nalaganja spletne strani zelo pomembna.

ZA HITRO DELOVANJE SPLETNE STRANI SKRBIJO

– hitri strežniki s še boljšimi procesorji (višja frekvenca delovanja)
– lokalno nameščeni hitri NVMe SSD diski
– Litespeed spletni strežnik (do 6x hitrejše nalaganje strani)
– 14-dnevna napredna poročila o porabi virov

BREZPLAČEN PRENOS IN 24/7 PODPORA

Ob zakupu paketa vam naši tehniki brezplačno prenesejo vse vsebine iz obstoječega paketa gostovanja, prav tako pa vam je na voljo 24/7 telefonski kontakt za tehnično podporo za nujne primere.

Ste vedeli?

  • hitrejše spletne trgovine in spletne strani rangirajo višje v Googlu
  • samo 1 sekundo hitrejša spletna trgovina lahko zviša konverzijo za 7% (vir: Cloudflare)
Hiper paketi so na voljo že od samo 9,99 € na mesec!

*70% popust velja pri vseh paketih in tudi pri nadgradnji z obstoječega paketa deljenega gostovanja

E-MAIL GOSTOVANJE LE ZA 0,75 € NA MESEC

Znano je, da podjetja ki danes nimajo e-poštnega naslova na lastni domeni, v očeh potencialnih kupcev izpadejo neprofesionalno.

Samo predstavljajte si za trenutek kako bi izgledalo, če bi naš e-mail prejeli z naslova si-shell@gmail.com. Ne vemo točno, kaj vam je šinilo skozi misli, a zagotovo to ni bila beseda “profesionalno”. Ali zaupanja vredno…

Ravno zato vam priporočamo, da ustvarite E-poštni naslov na lastni domeni (info@si-shell.net) in tako poskrbite, da se bo vaš e-poštni predal v popolnosti ujemal z vašo blagovno znamko…

Pri Si-Shell smo poskrbeli, da imate – že v osnovi – na voljo veliko prostora (tudi do 100 GB na predal) po nizkih cenah, kar pomeni, da se lahko poslovite od nadležnega brisanja e-pošte in prepolnega e-poštnega predala.

Najboljši del?

Do svojih sporočil boste lahko dostopali kjerkoli in kadarkoli, na vseh napravah in operacijskih sistemih – sedaj tudi do 60% ceneje oziroma že od 0,75 € na mesec.

RESELLER GOSTOVANJE KAR 90% CENEJE

Gre za spletno gostovanje, ki je pisano na kožo spletnim profesionalcem in agencijam.

Omogoča vam namreč prosto razpolaganje z zakupljenim prostorom na hitrih NVMe SSD diskih in možnost kreiranja poljubno velikih e-poštnih predalov… poleg tega pa je seveda dovoljena tudi preprodaja.

Poskrbeli smo, da lahko tovrstno gostovanje temelji na bliskovitih LiteSpeed strežnikih, ki smo jih v sklopu Black Friday ugodnosti brezplačno vključili vse pakete Reseller gostovanja.

Istočasno smo omogočili tudi popolno fleksibilnost, saj si lahko pri svojem Reseller gostovanju izberete poljubno število cPanel računov in količino prostora. S tem nikoli ne boste plačevali več od dejanskih potreb po prostoru ali številu uporabnikov.

Reseller gostovanje lahko naročite v tej akciji z 90% popusta na prostor že od borih 2,81 € na mesec.

50% POPUST PRI LETNEM NAJEMU VPS STREŽNIKOV

Če ste nekdo, ki za svojo spletno trgovino ali spletno stran potrebuje lasten prostor in lasten operacijski sistem, potem so LXC VPS in KVM VPS strežniki prava izbira za vas, saj vam nudijo popolno svobodo pri delu s strežnikom.

Stvari bodo pri obeh delovale bliskovito hitro, prav tako pa ju lahko – ker gre za virtualni privatni strežnik – v celoti prilagodite svojim potrebam.

Do LXC VPS strežnika lahko v sklopu naše Black Friday akcije pridete kar 50% ceneje oziroma za skromnih 1,87 € na mesec. Tale NORA akcija velja tudi za KVM VPS strežnik, ki je lahko vaš že za borih 9,99 € na mesec.

V primeru, da želite najboljši “performance” (brez dodatnega glavobola, ki ga zahteva upravljanje s strežnikom), pa nudimo tudi možnost vzdrževanega strežnika.

Naši sistemski tehniki bodo tako poskrbeli za redne nadgradnje operacijskega sistema in strežniške programske opreme … ter izvajali nadzor nad delovanjem celotnega strežnika.

Po “domače” povedano…

Vi lahko svoj čas in energijo vložite v širjenje vašega posla, mi pa bomo poskrbeli za hitro, varno in stabilno delovanje strežnika, ki bo prilagojen posebej za vas.

Vašo vstopnico v svet VPS gostovanja lahko v sklopu te Black Friday akcije dobite skupaj s 50% popustom za še redko-videnih 14,99 € na mesec.

POZOR: ponudba velja do konca ponedeljka, 28. novembra 2022

* Akcija velja za naročila novih paketov. Ne velja za podaljšanje, spremembe, nadgradnje obstoječih paketov.