Spletno gostovanje z neomejeno prostora kar 79% ceneje

Gre za najbolj priljubljeno spletno gostovanje lastnikov spletnih strani pri nas.

Pri vseh paketih imate na voljo neomejeno prostora na super hitrih NVMe SSD diskih, neomejeno prometa in neomejeno število e-poštnih predalov… in to kar 79% ceneje.

Tisti najcenejši začetni paket S je recimo na voljo že za borih 11,86 € na leto oziroma smešnih 0,99 € na mesec, čaka pa vas še mnogo drugih presenečenj ter bonusov, ki jih najdete na spodnji povezavi…

P.S. Za maksimalni učinek je najbolj pomembna stvar ta, da se pri vsakem paketu Neomejenega gostovanje poleg osnove vzame dodatek PLUS, ki s pomočjo LiteSpeed strežnika poskrbi, da vaša spletna stran postane tudi do 6x hitrejša.

V duhu Black Friday norije smo dodatek PLUS znižali za ogromnih 60%, kar pomeni, da je lahko vaš že za mizernih 1,99 € na mesec.

* Akcija velja za naročila novih paketov. Ne velja za podaljšanje, spremembe, nadgradnje obstoječih paketov.

70% popust na Hiper gostovanje

Izkoristite akcijsko ceno katerega koli Hiper paketa iz naše ponudbe. Paketi so namenjeni vsem, ki se zavedajo, da je hitrost nalaganja spletne strani zelo pomembna.

ZA HITRO DELOVANJE SPLETNE STRANI SKRBIJO

– hitri strežniki s še boljšimi procesorji (višja frekvenca delovanja)
– lokalno nameščeni hitri SSD diski
– Litespeed spletni strežnik (do 6x hitrejše nalaganje strani)
– najnovejša različica PHP, skupaj z Memcache in OPcache.

BREZPLAČEN PRENOS IN 24/7 PODPORA

Ob zakupu paketa vam naši tehniki brezplačno prenesejo vse vsebine iz obstoječega paketa gostovanja, prav tako pa vam je na voljo 24/7 telefonski kontakt za tehnično podporo za nujne primere.

Ste vedeli?

  • hitrejše spletne trgovine in spletne strani rangirajo višje v Googlu
  • samo 1 sekundo hitrejša spletna trgovina lahko zviša konverzijo za 7% (vir: Cloudflare)
Hiper paketi so samo do 30.11. na voljo že od 7,49 € na mesec!

*70% popust velja pri vseh paketih in tudi pri nadgradnji z obstoječega paketa deljenega gostovanja

50% popust na e-mail gostovanje ob zakupu letnega paketa

E-mail gostovanje je posebej prilagojeno prav za e-mail predale. Za samo 1,99 € / mesec lahko pridobite 50 GB velik e-poštni predal. Če vaše potrebe po prostoru še niso tako veliko pa so na voljo tudi manjši predali (5 do 50 GB) že od 0,75 € na mesec na predal.

Veliki e-poštni predali omogočajo, da ne rabite brisat svojih sporočil, tako da so vsa shranjena na strežniku in lahko do njih dostopate z vseh naprav hkrati (računalnik, telefon, tablica, prenosnik itd.). Idealno za delo od doma!

Vsa sporočila (prejeta in poslana) bodo vidna na vseh napravah. Odlično za skupne predale (npr. info@, prodaja@, narocila@), saj lahko vidite tudi poslana sporočila drugih uporabnikov na skupnem predalu.

Pohitite, posebna ponudba velja samo do 30.11.!

50% popust pri letnem najemu VPS strežnika

Če ste nekdo, ki za svojo spletno trgovino ali spletno stran potrebuje lasten prostor in lasten operacijski sistem, potem so LXC VPS in KVM VPS strežniki prava izbira za vas, saj vam nudijo popolno svobodo pri delu s strežnikom.

Stvari bodo pri obeh delovale bliskovito hitro, prav tako pa ju lahko – ker gre za virtualni privatni strežnik – v celoti prilagodite svojim potrebam.

Do LXC VPS strežnika lahko v sklopu naše Black Friday akcije pridete kar 50% ceneje oziroma za skromnih 1,87 € na mesec. Tale NORA akcija velja tudi za KVM VPS strežnik, ki je lahko vaš že za borih 9,99 € na mesec.

V primeru, da želite najboljši “performance” (brez dodatnega glavobola, ki ga zahteva upravljanje s strežnikom), pa nudimo tudi možnost vzdrževanega strežnika.

Naši sistemski tehniki bodo tako poskrbeli za redne nadgradnje operacijskega sistema in strežniške programske opreme … ter izvajali nadzor nad delovanjem celotnega strežnika.

Po “domače” povedano…

Vi lahko svoj čas in energijo vložite v širjenje vašega posla, mi pa bomo poskrbeli za hitro, varno in stabilno delovanje strežnika, ki bo prilagojen posebej za vas.

Vašo vstopnico v svet VPS gostovanja lahko v sklopu te Black Friday akcije dobite skupaj s 50% popustom za še nikoli-prej-videnih 14,99 € na mesec.

POZOR: ponudba velja do konca ponedeljka, 29. novembra 2021