Želite do vaših e-sporočil dostopati z vseh naprav?

Z našim e-poštnim gostovanjem je zdaj to mogoče! Do vaših sporočil boste lahko dostopali kjerkoli in kadarkoli, na vseh napravah in operacijskih sistemih. Natančno to, kar potrebujete!

Naveličani vsiljene pošte (spam)?

Tudi mi! Zato smo poskrbeli za napredne filtre, ki bodo prestregli vsiljeno pošto (spam). Antivirusna in phishing zaščita pa bosta poskrbeli za zaščito pred spletnimi napadi in goljufijami. Varnost je na prvem mestu!

Enostavna vzpostavitev


Se bojite, da ne boste znali vzpostaviti e-poštnega predala? Skrb je odveč, saj so na voljo personalizirana navodila za nastavitve predalov. Za najbolj priljubljene poštne odjemalce (Outlook, Thunderbird, Mac Mail) pa je na voljo avtomatska vzpostavitev.

Vaših podatkov ne bomo nikoli delili z oglaševalci

Nekateri ponudniki e-mail storitev lahko dostopajo do vaše e-pošte ter vam na podlagi prebrane vsebine prikazujejo oglase. Vaša zasebnost je pri Si-Shellu na varnem, saj vaših podatkov nikoli ne bomo delili z oglaševalci.

Vsi paketi vključujejo:

Neomejeno število domen in aliasov

IMAP(S) / POP3(S) / SMTP

Varen webmail, prilagojen za mobilne naprave

Boljša dostavljivost sporočil (SPF, DKIM)

Dostop z vseh naprav od kjerkoli

Napredna antispam, antivirus, phishing zaščita

Pogosta vprašanja

E-mail gostovanje je gostovanje, ki je prilagojeno le vašim e-poštnim predalom. S pomočjo našega e-poštnega gostovanja boste na enostaven način vzpostavili e-naslov na lastni domeni, do vaših sporočil pa boste lahko dostopali na vseh napravah.

Poleg tega so naši strežniki optimizirani za e-pošto in nadzorovani 24/7. Naše e-poštno gostovanje podpira IMAP(S) / POP3(S) / SMTP, do 25 MB velike priponke ter do 6000 poslanih sporočil / dan.

Nekateri večji in brezplačni ponudniki e-poštnih storitev lahko dostopajo do vsebine vaših sporočil ter vam na podlagi pridobljenih informacij prikazujejo oglase na spletu. Naše e-poštno gostovanje je popolnoma brez oglasov, vaših podatkov pa nikoli in pod nobenim pogojem ne bomo delili z oglaševalci!

Tako za vzpostavitev e-poštnega gostovanja kot tudi za migracijo so na voljo personalizirana navodila. Če boste ob migraciji kljub temu naleteli na težave, vam bo na pomoč priskočila naša ekipa izkušenih strokovnjakov.

Vzpostavitev e-mail predalov bo zaradi personaliziranih navodil, ki smo jih pripravili za vas, otročje lahka. Personalizirana navodila vas bodo vodila korak po koraku, z nastavitvami vašega predala. V nadzorni plošči cPanel je na voljo tudi avtomatična vzpostavitev za najbolj priljubljene odjemalce.

Ni problema! Ker verjamemo v kakovost naših storitev, vam nudimo 60-dnevno garancijo na zadovoljstvo. Če v tem obdobju ne boste zadovoljni, vam brez vprašanj vrnemo denar.

Žal ne, saj gre za drug poštni strežnik, na katerega je preusmerjena pošta. Za delovanje vseh poštnih predalov morate zato zakupiti prostor za vse predale.

Žal ne. Zakupite lahko samo eno velikost za vse poštne predale, torej ali samo Email 5 ali Email 10.