Vsaka povratna informacija nam pride prav pri izboljšavi naših storitev

Vsako mnenje šteje in potrudili se bomo upoštevati vsa vaša priporočila, kritike ali želje. Veseli bomo vaših dodatnih vprašanj v primeru dvomov, naše ponudbe ali (spletnih) težav. 

Vedno se lahko obrnete na nas

Naša podporna ekipa je za vas na voljo vsak dan v letu na e-mail naslovu info@si-shell.net. Vsak delavnik pa nas lahko pokličete na 059 988 588.

059 988 588

info@si-shell.net

Pogosta vprašanja

SSL certifikat omogoča šifriranje podatkov na internetu in varen prenos le-teh od spletnega strežnika do brskalnika. S SSL certifikatom vaša spletna stran uporablja https protokol in bo prikazala ključavnico na strani končnih uporabnikov pred vašo domeno. Tako bodo vaši uporabniki vedeli, da je njihova povezava varna.

SSL certifikati so bistveni del spleta. Ne le, da šifrirajo komunikacijo med vašim računalnikom ter strežnikom, kjer je spletna stran locirana temveč tudi ponujajo zagotavljanje, da je spletna stran dejansko to, za kar se predstavlja.

Obstajajo 3 nivoji zagotavljanja varnosti SSL. Domenski certifikati (DV) ter Razširjeni certifikati (EV). Največje razlike med temi vrstami certifikatov so povezane z načinom preverjanja izdajatelja SSL certifikatov (CA), kot so RapidSSL, GeoTrust in Symantec. Višji nivoji certifikata potrebujejo več informacij, ki so pogosto prikazani v naslovni vrstici brskalnika. Razširjeni SSL certifikat (EV) naprimer prikaže naslovno vrstico v zeleni barvi ter izpiše naziv vašega podjetja ali organizacije ter tako povzroči višjo stopnjo zaupanja vaših obiskovalcev.

SSL certifikat za poddomene omogoča enako šifriranje in preverjanje kot ostali SSL certifikati, vendar je hkrati lahko nameščen na neomejenem številu poddomen ene spletne strani. SSL certifikat za poddomene (Wildcard SSL) podpira osnovno domeno (npr. vasadomena.si) ter hkrati tudi njene poddomene. Več informacij

EV ali Razširjeni SSL certifikat je najvišja možna stopnička SSL certifikatov in ponuja več kredibilnosti in pristnosti vaši spletni strani kot drugi certifikati. Omogočajo funkcionalnosti kot zeleno vrstico ter prikaz naziva vašega podjetja ali organizacije, kar dokazano vpliva na zaupanje vaših obiskovalcev.