Skupna ocena
4,93
26. Nov, 2019
Boris Pejković Boris Pejković s.p. Odlična ekipa, odlična komunikacija! Če rabiš pomoč takoj pomagajo! Kapo dol!
21. Nov, 2019
Saso Kljucaric Photospeed.si Odlična podpora, zanesljiv ponudnik, v 10 letih nobenih težav,
5. Nov, 2019
Tomaž Lešnjak Super!!
4. Nov, 2019
Mojca Babuder Topis Mojca Babuder s.p. Ko si lahko le presenečen nad hitrostjo in odzivnostjo.
25. Oct, 2019
Hajdi Korošec Jazbinšek Hajdi.si d.o.o. Ekipa Si-Shell.net je ključna za uspešno poslovanje otroške spletne trgovine Hajdi.si. Brez njihove podpore in vrhunskega spletnega gostovanja bi težko sledili hitri rasti našega podjetja. So specialisti za e-commerce ter zahtevnejše uporabnike, hkrati pa znajo zadovoljiti tudi majhne in rastoče stranke.
2. Oct, 2019
Ziga Pipan Splet99, Žiga Pipan s.p. Hitro in učinkovito, kot vedno!
16. Sep, 2019
Janez Sedej Planet 2 d.o.o. Sodelovanje s podjetjem Si-Shell je super izkušnja, podjetje na katerega se lahko zaneseš, ugodne cene in hitra pomoč, kvalitetne storitve. Brez pomisleka, 5 zvezdic. Priporočam!
9. Jul, 2019
Vlado Weindorfer Si-Shell je podjetje, ki je konkurenčno na vseh področjih. Imajo super ugodne cene, kvalitetne in hitre storitve, zelo prijazno in ustrežljivo osebje, tehnična pomoč je vedno na razpolago in naredijo še več kot je v relativnem svetu možno. Moje osebne izkušnje z njimi dokazujejo, da včasih naredijo "nemogoče", čemur v vsakdanjem besednjaku pravimo čudeži. Vsaka čast celotni ekipi, posebej direktorju, ki je sposoben takšno ekipo tudi izbrati oz. sestaviti. Vsem skupaj želim vse najboljše še vnaprej in to na vseh področjih tega dragocenega življenja ...
9. Jul, 2019
Robert Kralj BINET Berta Šlibar s.p V težavah spoznaš pravega prijatelja. Pri Si-Shell, ko rabiš priskočijo na pomoč, vedno, kar koli in kadar koli. Že nekaj let je tako in ni dvoma, da nebi tako tudi ostalo. Pohvale celotni ekipi. Prijazni in vedno pripravljeni na pomoč. Hvala za ogromno pomoči, ki ste mi jo nudili neštetokrat in to brezplačno. 5 zvezdic vsekakor
11. Jun, 2019
Jernej Lipuš Alternativni Viri Energije, Jernej Lipuš s.p. Super podjetje kar se tiče spletnega gostovanja. Vse storitve so opravljene hitro in kvalitetno, priporočam začetnikom ter zahtevnejšim uporabnikom spletnega gostovanja.
6. Jun, 2019
Denis Brhan Denis Brhan s.p. Odlični ste.
5. Jun, 2019
Matjaž Lušin Mikroplus d.o.o. Ljubljana Odlična podpora, hitri in zanesljivi!
30. May, 2019
Blaz Besvir Blaz Besvir s.p. Pri Si-Shell-u imam zakupljenih več različnih reseller paketov ter gostovanj za 100+ domen. Delovanje poteka nemoteno, ko pa imam težavo, je podpora hitra in učinkovita. Z njimi sodelujem že 8 let in sem vse storitve migriral k njim, saj mi miren spanec in varnost podatkov pomenita največ. Priporočam!
27. May, 2019
Slavko Sinic Kolesarsko društvo Vuhred Top!!!!
22. May, 2019
Roman Šurla ITREND d.o.o. S Si-shell poslujemo že dolgo na VPS strežniku in mislimo tudi v bodoče, kar mislim, da pove vse.
22. May, 2019
Gregor Krajnc Drugi svet d.o.o. S podjetjem Si-Shell sodelujemo že nekaj let in smo zelo zadovoljni. Ko potrebujemo pomoč so tudi vedno na voljo in se lotijo reševanja, kot da bi šlo za njihov lasten projekt. Trenutno jim zaupamo okoli 100 registracij domen, 2 VPS strežnika, 1 Reseller strežnik, še kakšno ločeno gostovanje spletnih trgovin, pa tudi oba naša lokalna spletna medija Celje.info in Kozjansko.info. Vsekakor svetujem sodelovanje!
21. May, 2019
Gregor LEUTGEB Odlična ekipa, ki zmeraj hitro priskoči na pomoč. Njihove storitve so kvalitetne in kljub temu ugodne.
21. May, 2019
Damijan Kogovšek Z njimi se posluje vrhunsko in brez problemov. Priporočam!
21. May, 2019
Jože Jamnik Inštrukcije Jože Jamnik s.p. Super zadovoljen sem s storitvijo in ceno.
21. May, 2019
Dario Molnar Cene zelo konkurenčne podpora je hitra in učinkovita.
21. May, 2019
Gregor Tušar KUR-ANT Andrej Tušar, s.p. Dolgoletna zvestoba SI-SHELLu govori sama zase. V podjetju se za svoje stranke zelo potrudijo. Njihove tehnologije pa dobro sledijo hitremu razvoju.
21. May, 2019
Martin Trampuš E-soft d.o.o. Super.
21. May, 2019
Anton Alojzij Kolenc Furnitura d.o.o. Strokovna ekipa in dober support.
21. May, 2019
Dominik Omar DOMILABA, DOMINIK OMAR S.P. Dobra in hitra podpora.
21. May, 2019
Martin Krajnik KRAJNIK d.o.o. Zadovoljni smo tako z vps kot s spletnim gostovanjem pri Si-Shellu, z njihovo hitro odzivnostjo ter zanesljivostjo delovanja. Veselimo se sodelovanja tudi v bodoče.
21. May, 2019
Matjaž Košmerl Progres, Matjaž Košmerl s.p. Včasih bi lahko bil odziv na kritične izpade hitrejši. Prav tako se določene napake ponavljajo, ker se jih ne odpravlja, ampak se jih samo začasno "zakrpa". Drugače sem s storitvijo zadovoljen.
21. May, 2019
F Majer Economic commerce d.o.o. Zelo profesionalno in zadovoljivo hiter odzivni čas.
21. May, 2019
Primož Tručl Enerson d.o.o. Že dolga leta gostujem pri tem podjetju in doslej se še nisem znašel v situaciji, ko bi se lahko pritoževal. Vse teče kot mora. Gladko in brez zapletov, opomniki za plačilo so pravočasni in jasni. Samo tako naprej!
21. May, 2019
Gašper Rant BORZA TERJATEV, trg poslovnih terjatev, d.o.o. S Si-shell ekipo sodelujemo od samega začetka naše zgodbe pri Borzi terjatev (2014). Vedno so bili profesionalni in kar je najbolj pomembno, odzivni ko smo potrebovali pomoč. Njihove storitve so bile v vseh teh letih zelo zanesljive, kar ima za posledico zadovoljstvo naših strank.
20. May, 2019
Vesna Pestotnik s.p. OLIPEL Odlična podpora. Vse deluje kot namazano...
20. May, 2019
Žana Hrastovšek Storitve Si-Shell uporabljam že kar nekaj let, cene so ugodne, gostovanje zanesljivo. Kadar se kaj "zatakne" je podpora zelo odzivna. Priporočam.
20. May, 2019
Tina Gabrovec, s.p. Super ste... :)
20. May, 2019
Borut Golob Vedno dela, cena ugodna.
20. May, 2019
Matej Vesel Infoart d.o.o. Zadovoljen.
20. May, 2019
Tilen Majerle S podjetjem sem izredno zadovoljen. Ekipa je vedno na voljo, poslovanje tekoče in ponudba na najvišjem nivoju.
20. May, 2019
Franc Stiberc Dobro sodelovanje skoraj od začetka.
20. May, 2019
Aleš Cankar Super ponudba in ugodne cene za osnovne in srednje zahtevne potrebe gostovanja, enostaven nakup storitev in super podpora :) proporočam ;)
20. May, 2019
Marko Jug Pixel s.p. Odlična odzivnost in kvalitetna storitev.
20. May, 2019
Martin M. IRENA MIKLAVČIČ REHBERGER S.P. Sem preizkusil že vsa gostovanja v Sloveniji in že nekaj časa za najpomembnejše spletne strani v okviru (https://oglasevanjenaspletu.si) uporabljam Si-Shell VPS. Nudijo izjemen support, konkurenčne cene, hitre strežnike... Priporočam.
20. May, 2019
Nik Grebovšek Paketi so poceni, podpora je hitra, zanesljiva. Vsaki osebi / podjetju, ki išče ponudnika spletnih storitev, toplo priporočam SI-SHELL. Imel sem že kar nekaj različnih ponudnikov, vendar tako dobrega kot je SI-SHELL še nisem imel!
20. May, 2019
Matic Hajmerle Odličen ponudnik za spletne storitve.
20. May, 2019
Tina Šušteršič ŠUŠTI, Tina Šušteršič s.p. Po nekajletnem sodelovanju, se še vedno držimo najbolj kvalitetnih ponudnikov. Odzivnost je neprimerno boljša kot kjerkoli drugje, za nujne primere tudi sredi noči. Vedno se je delalo v smeri čim hitrejše rešitve, kar zelo cenimo.
20. May, 2019
Jernej Vute VUTE D.O.O. Hitro in zanesljivo!
15. May, 2019
Sanja Tadic PROGIS d.o.o. Dobra ponudba in hiter odziv na pomoč sta dovolj dober razlog za izbiro ponudnika, priporočilo in oceno 5.
15. May, 2019
Rafael Kastelic Avantmedia d.o.o. S si-shell ekipo smo že nekaj let sedaj in so pomemben del našega razvoja in rasti. Z leti pride marsikaj težave, napadi, napake in njihova pomoč je bila vedno na nivoju, ko smo jo potrebovali. Tudi, ko je to pomenilo kakšno neprespano noč. Kakršnekoli kritike so bile vedno sprejeto konstruktivno in so pomenilo dejansko spremembo in izboljšanje že tako dobre storitve. Lahko rečem, da brez njih nebi bili kjer smo sedaj in to je na mestu vodilnega v segmentu v katerem poslujemo. So vsekakor zanesljiv partner s posluhom za želje strank in njihove potrebe, ki se v IT svetu lahko zelo hitro spreminjajo. Dejstvo, da so za te spremembe zelo dovzetni in hitri, pa omogoča tudi boljše zadovoljstvo naših strank in v končni fazi boljše poslovanje na naši strani.
15. May, 2019
Simon Derman DRM d.o.o. S podjetjem Si-Shell je izredno lepo poslovati. So izjemno odzivno ter prilagodljivo podjetje, njihove storitve pa učinkovite.

Powered by WHMCompleteSolution