Skupna ocena
5,00
15. May, 2019
Sanja Tadic PROGIS d.o.o. Dobra ponudba in hiter odziv na pomoč sta dovolj dober razlog za izbiro ponudnika, priporočilo in oceno 5.
15. May, 2019
Simon Derman DRM d.o.o. S podjetjem Si-Shell je izredno lepo poslovati. So izjemno odzivno ter prilagodljivo podjetje, njihove storitve pa učinkovite.
15. May, 2019
Rafael Kastelic Avantmedia d.o.o. S si-shell ekipo smo že nekaj let sedaj in so pomemben del našega razvoja in rasti. Z leti pride marsikaj težave, napadi, napake in njihova pomoč je bila vedno na nivoju, ko smo jo potrebovali. Tudi, ko je to pomenilo kakšno neprespano noč. Kakršnekoli kritike so bile vedno sprejeto konstruktivno in so pomenilo dejansko spremembo in izboljšanje že tako dobre storitve. Lahko rečem, da brez njih nebi bili kjer smo sedaj in to je na mestu vodilnega v segmentu v katerem poslujemo. So vsekakor zanesljiv partner s posluhom za želje strank in njihove potrebe, ki se v IT svetu lahko zelo hitro spreminjajo. Dejstvo, da so za te spremembe zelo dovzetni in hitri, pa omogoča tudi boljše zadovoljstvo naših strank in v končni fazi boljše poslovanje na naši strani.

Powered by WHMCompleteSolution