Si-Shell uporabljam že več let in do sedaj še nisem imel slabih izkušenj. Osebje mi je tudi odgovorilo na vsa moja vprašanja in vzpostavitvi prve spletne strani.
Andraž R.

Podjetje Si-Shell smo potrebovali kar velikokrat, saj smo kar precej spreminjali nastavitve VPS-a in dosegljivi so bili čisto zmeraj, ni važno ob kateri uri smo jih želeli!
Optiweb

Storitve Si-Shell so kvalitetne, hitre in ugodne. Skratka vse, kar zahteven uporabnik potrebuje. Priporočamo!
Gregor S., Studioventura d.o.o.

Sem naročnik vašega strežnika, ki deluje BP. Še bolj pa sem zadovoljen z tehnično podporo, ki mi je bila na voljo vedno kadar sem imel kakšno vprašanje.
Jure G.

Z vašimi storitvami sem zelo zadovoljen že od vsega začetka. Stvari delujejo tekoče in tako, kot uporabnik tudi pričakujem. Vaše storitve priporočam vsem svojim znancem.
Gorazd M.

Glede na to,da bom komaj en mesec vaš naročnik, nimam nobenih pripomb, ste pa zelo pozitivni in pomagate pri zadevah, ki jih uporabnik ne zna. Hvala.
Bogdan R.

Pri Si-Shell.net gostovanju sem bil presenečen nad hitro odzivnostjo in pripravljenostjo ustreči vsaki moji razumni želji. Lepo, da poslujejo na individualni bazi.
Erik Č.

S storitvami podjetja Si-Shell sem zelo zadovoljen. Posebej moram pohvaliti ažurnost, pripravljenost pri reševanju težav ter svetovanju glede zahtev gostovanja.
Marko B.

S storitvami Si-Shella smo zelo zadovoljni, pri njih gostimo preko 100 domen. Zakaj? 1. podpora je med najboljšimi v Sloveniji, 2. dober uptime, 3. osebni pristop in prilagajanje storitev stranki.
Domen Č., Neting

Si-Shell je hosting, kjer nikoli ne rabim skrbet, da mi spletne strani ne bi delovale. Profesionalno, ugodno, hitro.
Matej

Ne najdem niti ene slabe stvari, ne glede ponudbe, storitev, pomoči ter kvalitete. Skratka. Še posebej bi pa rad pohvalil Urbana, saj menim da ni osebe pri konkurenci, ki bi bila pripravljena toliko pomagati kot on.
Grega B.

Že več let odlično in brez kakršnih koli zapletov sodelujemo na več področjih.
MCSi Design

Po nekajletnem sodelovanju z vami rečem lahko samo "hvala", le tako naprej v nove delovne zmage.
Jože C.

Pri vas gostujemo spletno trgovino in smo izredno zadovoljni. Vaša najboljša stvar je podpora uporabnikom, saj je g. Urban vedno dosegljiv, tudi ob nedeljah, kar je pri spletnih trgovinah zelo pomembno.
Luka

S ponudbo podjetja Si-shell smo zelo zadovoljni, predvsem zaradi fleksibilnosti in prilagodljivosti g. Urbana.
Žiga F.

Vse pohvale, tako okrog strani, kot tudi okrog poNoči, kadar je bila potrebna. Sanacija je bila zelo hitra.
Nataša T., Event Yachting Club

Moje izkušnje z vami so dobre, saj do zdaj nisem/nismo imeli nobenih večjih težav, če so pa že katere bile, smo jih tudi uspešno odstranili.
Mitja Š.

Poslovni partnerji o nas in naših storitvah
Želite deliti svoje mnenje o naših storitvah?
Sporočite ga na e-pošto info@si-shell.net

S storitvami podjetja Si-Shell sem zelo zadovoljen. Posebej moram pohvaliti ažurnost, pripravljenost pri reševanju težav ter svetovanju glede zahtev gostovanja.
Marko B.

 

                         

Ta stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem brskanja po tej strani soglašate z uporabo piškotkov. Pogoji uporabe.