Imate spletno stran in bi želeli z njo tudi kaj zaslužiti?

Če ste odgovorili da, vas bo verjetno zanimalo sodelovanje v affiliate parnerskem programu. Vsak obiskovalec, ki ga preusmerite na našo spletno stran in opravi kakršenkoli nakup, vam prinese provizijo.

Za vsako naročilo, ki je izvedno neposredno na osnovi vaše preusmeritve kupca na našo spletno stran, vam priznamo provizijo v višini do 15% vrednosti nakupa.

Ko stanje na vašem računu preseže znesek 50 EUR, vam v začetku naslednjega obračunskega mesečnega obdobja stanje izplačano na vaš račun!

Pri affiliate programu gre za partnerski odnos, kjer imata obe strani korist od skupnega sodelovanja, sodelovanje pa je brezplačno. Affiliate program je predvsem primeren za tiste uporabnike, ki imajo dobro obiskano spletno stran ali blog in ji lahko s pomočjo našega programa povečajo zaslužke. S kupcem nimate nikakršnih obveznosti, ker mu račun izstavimo mi.
Preko naše spletne strani se prodaja mnogo storitev. Njihova značilnost: zlahka in v velikem številu se prodajajo preko spleta!

Če imate oglaševalski prostor ali zanimivo ciljno skupino in želite z njimi še dodatno zaslužiti, potem je affiliate spletno partnerstvo prava stvar za vas.

Vsak klik, ki nam ga generirate, vam prinaša potencialni dohodek!
Načeloma lahko sodelujejo vse spletne strani, ne glede na njihovo vsebino. Uporaba spletnih strani, ki vsebujejo izključno našo povezavo ni dovoljena in njihova uporaba v affiliate programu vodi v ukinitev brez opozorila in denarja ne bomo izplačali.

Partnerstvo aktivirate v uporabniškem vmesniku, v primeru težav ali vprašanj pa nas kontaktirajte na e-pošto.