Začetki Si-shell segajo v leto 2004, ko se je v Sloveniji splet vedno hitreje razvijal in je bilo pomanjkanje izbire ponudnikov spletnih gostovanj, e-pošta ter IRC pa sta bila primarna načina komunikacije mlajše in starejše generacije spletnih privržencev.

Prvi dve leti smo bili prisotni predvsem kot brezplačni ponudnik spletnega gostovanja vendar smo kmalu ugotovili, da je potreba po zanesljivih in ugodnih paketih več kot prisotna.

Z letom 2006 smo uradno vstopili na splet kot komercialni ponudnik spletnega gostovanja, v naslednjih mesecih pa postopoma širili svojo ponudbo tudi na najem fizičnih in virtualnih strežnikov.

Svoje znanje smo nadgrajevali, širili ekipo in v 13 letih zrasli v resnega in zanesljivega partnerja več kot 2.290 uporabnikom – od manjših, zasebnih uporabnikov, hitro rastočih razvijalcev do srednje velikih in večjih podjetij. Vsi prepoznajo naš trud in korak dlje, ki ga z veseljem storimo za naše cenjene stranke.

Priključitev skupini DHH

Konec leta 2019 je Si-Shell.net prevzelo podjetje Webtasy, d.o.o., ki je največji ponudnik spletnega gostovanja in domen v Sloveniji. Mednarodno skupino podjetij v Sloveniji sestavljata še znamki Domovanje.com in Domenca.com.

V zadnjih 20 letih smo postali največji v regiji: skupaj nam zaupa 90.000 zadovoljnih naročnikov, ki so pri nas registrirali že več kot 200.000 domen in izdelali smo že več kot 1.000 spletnih strani.

Podatki podjetja

Vas zanima več? Preverite kontaktne podatke našega podjetja.

Zaposlitev

Bi se želeli pridružiti naši ekipi? Preverite prosta delovna mesta pri Si-shell.

Naše storitve

Preverite našo ponudbo zanesljivega in ugodnega spletnega gostovanja.