Trenutno nimamo razpisanih delovnih mest.

Vseeno vas vabimo, da nam posredujete svojo ponudbo z življenjepisom in drugimi podatki (izobrazba, delovne izkušnje, priporočila, splošna in posebna znanja), ki nam jih želite zaupati na naš e-poštni naslov: info@si-shell.net

Prosta delovna mesta

Trenutno razpisujemo 2 delovni mesti:

 

Tehnična podpora strankam in uporabnikom spletnih storitev Si-Shell.net (ž/m)
 

Si želiš ustvariti ali nadgraditi svojo kariero v svetu tehnoloških rešitev?

Če si ambiciozen, iščeš dodatno znanje in se želiš dokazati ter biti del uspešne ekipe, ki je št. 1 na svojem področju, potem si na pravem mestu…

V podjetju Webtasy, d.o.o., ki nudi široko paleto rešitev gostovanja in drugih spletnih storitev več kot 30.000 strankam blagovnih znamk Domenca, Domovanje in Si-Shell, iščemo novega sodelavca/ko v oddelku 1. nivoja tehnične podpore uporabnikom naših storitev.

Ker si želimo še naprej ostati vodilno podjetje v svetu spletnih storitev, bomo še posebej veseli karierno usmerjenih posameznikov, ki so pripravljeni trdo in pametno delati… ter hitro prevzemati odgovornost.

*Brez skrbi – pri osvajanju novega znanja boš deležen/a podpore celotne ekipe naših strokovnjakov, ki ti bo pomagala do hitrejšega napredka.

Kaj bo obsegalo tvoje delo?

Delo obsega nudenje tehnične podpore strankam, ki potrebujejo osnovno pomoč pri uporabi storitev Si-Shell. Večino dela se opravlja preko telefona, e-pošte ali spletnega klepeta.

Naše poslanstvo je, da tehnično kompleksne rešitve poenostavimo in jih naredimo prijazne za končnega uporabnika, zato vedno iščemo nove načine (in postopke), kako lahko še izboljšamo uporabniško izkušnjo.

Še posebej smo ponosni na našo bazo znanja, polno uporabnih in praktičnih člankov, ki jih boš redno dopolnjeval in urejal…

V našo ekipo se boš super vključil/a, če:

 • rad/a delaš v ekipi,
 • se hitro učiš
 • si natančen/a in proaktiven/a,
 • si vedoželjen/na,
 • si iznajdljiv/a in usmerjen/a h
 • konstruktivnim rešitvam,
 • si prijazen/a in pozitivno naravnan/a.
Poleg vseh zgoraj naštetih lastnosti pa boš dodatne točke dobil/a, če imaš:
 
 • odlično znanje angleščine,
 • dobro poznavanje spletnih brskalnikov in odjemalcev e-pošte,
 • izkušnje na področju spletnih storitev (spletne strani, gostovanje spletnih strani, registracija domen, DNS …),
 • izkušnje z izdelavo in vzdrževanjem spletnih strani (WordPress & WooCommerce ter ostali CMS-ji),
 • izkušnje z nadzorno ploščo cPanel, Plesk ali DirectAdmin
 • izkušnje z nudenjem podpore uporabnikom.
Le nekaj razlogov za prijavo:
 
 • super ekipa, v kateri boš pridobil/a ogromno novega znanja,
 • dobro plačilo z variabilnim delom glede na uspešnost,
 • možnost in vzpodbujanje dodatnega izobraževanja (konference, tečaji itd.),
 • super lokacija: blizu obvoznice, a vseeno tik ob Rožniku,
 • brezplačno parkirno mesto ob stavbi.
Kdo je ekipa, ki upravlja Si-Shell?
 
Dobro vprašanje.
 
Si-Shell je ena izmed 3 blagovnih znamk (poleg Domovanje.com in Domenca.com), ki pripadajo podjetju Webtasy, d.o.o. – največjemu slovenskemu ponudniku spletnega gostovanja in registracije domen.
 
Poleg ekipe 23 sodelavcev in več kot 23 let izkušenj, se lahko pohvalimo s tem, da skrbimo tudi za več kot 30.000 strank z več kot 71.000 domenami.
 
Webtasy, d.o.o. je sicer del mednarodne skupine podjetij DHH SpA (www.dhh.international) s podjetji in oddelki v Sloveniji, Švici, Italiji, na Hrvaškem, v Srbiji in Bolgariji. Skupina upravlja s preko 200.000 domenami za več kot 100.000 strank.
 
Kaj lahko pričakuješ, ko boš prišel k nam?
 
Na začetku bo sledilo obdobje cca. 2-3 tednov, ko ti bomo preko intenzivnega izobraževanja predali vse informacije in znanje, ki jih potrebuješ.
 
Preko konkretnih primerov in s pomočjo mentorja (sodelavca) boš spoznal/a podrobnosti našega vsakdanjega dela. Najprej boš odgovarjal/a na e-maile in spletne klepete, sčasoma pa bo prišla na vrsto tudi telefonska podpora.
 
Po koncu uvajanja, ki traja cca. 2-3 mesece, boš pripravljen/a za samostojno delo. Še vedno pa boš imel na voljo sodelavce, ki vedno radi priskočijo na pomoč.
 
Kaj ti nudimo?
 
Delo se opravlja v prostorih podjetja Webtasy, d.o.o., natančneje na naslovu Pod hribom 55 v Ljubljani (blizu obvoznice in tik ob vznožju Rožnika), kjer te čaka tudi brezplačno parkiranje.
 
Mesečna plača sega od 1.300 € do 2.000+ € bruto / mesec, odvisno od izkušenosti ter uspešnosti (o začetnih številkah se pogovorimo na spoznavnem sestanku).
 
Zaposlitev je redna.
 
Poleg tega ti pripada regres v višini 2.000 € neto, dodatek za prehrano 6,12 € na dan neto (najvišji neobdavčljiv znesek) in dodatek za prevoz na delo po zakonu (ponavadi po kilometrih).
 
Poleg samih številk obstaja še vrsto drugih simpatičnih razlogov, zakaj se ti splača prijaviti.
 
V naši ekipi vlada pozitivna energija, s katero bo pridobivanje novega znanja še lažje. Še posebej, ker velikokrat odidemo na konference in tečaje.
 
Za še bolj uspešno delo bomo za tebe poskrbeli z neomejeno količino sveže kave in čaja, v poletnih dneh pa je vedno na voljo zamrzovalnik, poln sladoleda.
 
Za sproščenost in še boljše vzdušje v pisarni pa poskrbijo turnirji v namiznem tenisu in PIZZA petki. : )
 
Tako da…
 
Verjememo, da si ob zadnjih stavkih postal/a vsaj nekoliko lačen/na in željan/na prijave na delovno mesto…
 
Kako se lahko prijaviš?
 
Preprosto – svojo prijavo na delovno mesto pošlji na elektronski naslov: zaposlitev@si-shell.net do vključno ponedeljka, 31.8.
 
Na tem mestu ti iskreno svetujemo, da s prijavo ne odlašaš tako dolgo, saj obstaja velika verjetnost, da bomo z zbiranjem le-teh končali že prej oziroma takoj, ko dobimo ustreznega/o kandidata/ko.
 
*Na zadnjem razpisu smo hitro prejeli več kot 53 prijav na delovno mesto in smo morali razpis predčasno zaključiti…
 
Prosimo, da poleg prijave priložiš svoj življenjepis v Europass obliki, vsa potrebna dokazila in podatek na katero delovno mesto se prijavljaš.
 
V kolikor te na podlagi poslanega prepoznamo kot potencialnega/o kandidata/ko za našo ekipo, te bomo v najkrajšem možnem času kontaktirali.
 
Komaj čakamo, da se spoznamo,
 
Ekipa Si-shell
 
P.S. V primeru, da se v zgornjem opisu nisi prepoznal/a, pa nič hudega. Če poznaš iz svojega kroga družine ali prijateljev osebo, ki bi mu delovno mesto bilo všeč, te lepo prosimo, da tole spletno stran posreduješ naprej.

 
Sistemski tehnik / Napredna tehnična podpora (ž/m)
 

Si komunikativen/na in rad/a pomagaš ljudem? Si bolj tehnične narave in se vsaj malenkost spoznaš na programiranje in računalnike?

Če je tvoj odgovor na zgornja vprašanja DA, potem si na pravem mestu. 

V podjetju Webtasy, d.o.o., ki nudi široko paleto rešitev gostovanja in drugih spletnih storitev več kot 30.000 strankam blagovnih znamk Domenca, Domovanje in Si-Shell, iščemo novega sistemskega tehnika v oddelku Napredne tehnične podpore uporabnikom naših storitev.

Koga iščemo?

Iščemo novega/o člana/ico, ki se bo pridružil/a naši dobro uigrani ekipi, sistemskega/o tehnika/co, ki bo pomagal/a našim strankam pri soočanju z naprednimi izzivi pri uporabi naših storitev ter sodeloval/a pri številnih projektih s področja sistemske administracije in programiranja. 

Med njimi so npr. strokovna pomoč uporabnikom naših storitev, avtomatizacija delovnih procesov, nameščanje sistemske in aplikativne programske opreme, fine tuning strežnikov in podobno.

Želimo si, da:

 • dobro poznaš področje web hostinga – DNS sistema, domen, gostovanja spletnih strani, poštnih strežnikov,
 • imaš izkušnje z Linux in Windows operacijskimi sistemi,
 • dobro poznaš delo z ukazno vrstico,
 • dobro poznaš PHP in SQL,
 • ceniš pozitivno vzdušje v ekipi,
 • imaš smisel za samoiniciativnost, sistematičnost,
 • si vedoželjen/na, ambiciozen/na in prijeten/na sogovornik/ca, ki vedno rad/a priskoči na pomoč.

Le nekaj razlogov za prijavo:

 • Super ekipa, v kateri boš pridobil/a ogromno novega znanja,
 • dobro plačilo z variabilnim delom glede na uspešnost,
 • možnost in vzpodbujanje dodatnega izobraževanja (konference, tečaji itd.),
 • super lokacija: blizu obvoznice, a vseeno tik ob Rožniku,
 • brezplačno parkirno mesto ob stavbi,
 • možnost občasnega dela od doma.

Kdo je ekipa, ki upravlja Si-Shell?

Dobro vprašanje. 

Si-Shell je ena izmed 3 blagovnih znamk (poleg Domovanje.com in Domenca.com), ki pripadajo podjetju Webtasy, d.o.o. – največjemu slovenskemu ponudniku spletnega gostovanja in registracije domen.

Poleg ekipe 23 sodelavcev in 23 let izkušenj, se lahko pohvalimo s tem, da skrbimo tudi za več kot 30.000 strank z več kot 71.000 domenami.

Webtasy, d.o.o. je sicer del mednarodne skupine podjetij DHH SpA (www.dhh.international) s podjetji in oddelki v Sloveniji, Švici, Italiji, na Hrvaškem, v Srbiji in Bolgariji. Skupina upravlja s preko 200.000 domenami za več kot 100.000 strank. 

Naša misija je preoblikovanje tehnološko naprednih rešitev na področju gostovanja v storitve, ki so uporabne za tehnično manj vešče uporabnike.

Kako bo izgledalo delo pri nas?

Na začetku bo sledilo obdobje cca. 2 tednov, kjer ti bomo predali vse informacije, ki jih potrebuješ za delo v našem podjetju.

Preko konkretnih primerov in skozi oči mentorja (sodelavca) boš spoznal/a podrobnosti našega vsakdanjega dela. Najprej boš odgovarjal/a na e-maile, sčasoma pa bo prišla na vrsto tudi telefonska podpora (manjši del).

Po obdobju uvajanja, ki traja cca. 2-3 mesece, boš pripravljen/a za samostojno delo. Na vsakem koraku boš imel/a na voljo pomoč sodelavcev.

Kaj vam nudimo?

Delo se opravlja v prostorih podjetja Webtasy, d.o.o., natančneje na naslovu Pod hribom 55 v Ljubljani (blizu obvoznice in tik ob vznožju Rožnika).

Mesečna plača sega od 2.300+ € bruto / mesec, odvisno od izkušenosti ter uspešnosti (o začetnih številkah se pogovorimo na spoznavnem sestanku).

Zaposlitev je redna.

Poleg tega ti pripada regres v višini 2.064 € neto (najvišji neobdavčljiv znesek), dodatek za prehrano 6,12 € na dan neto (najvišji neobdavčljiv znesek) in dodatek za prevoz na delo po zakonu (ponavadi po kilometrih).

Poleg samih številk obstaja še vrsto drugih simpatičnih razlogov, zakaj se ti splača prijaviti.

V naši ekipi vlada pozitivna energija, s katero bo pridobivanje novega znanja še lažje. Še posebej, ker velikokrat odidemo na konference in tečaje.

Za še bolj uspešno delo bomo za tebe poskrbeli z neomejeno količino sveže kave in čaja, v poletnih dneh pa je vedno na voljo zamrzovalnik, poln sladoleda.

Za sproščenost in še boljše vzdušje v pisarni pa poskrbijo turnirji v namiznem tenisu in PIZZA petki. : )

Tako da…

Verjememo, da si ob zadnjih stavkih postal/a vsaj nekoliko lačen/na in željan/na prijave na delovno mesto…

Kako se lahko prijaviš?

Preprosto – svojo prijavo na delovno mesto pošlji na elektronski naslov: zaposlitev@si-shell.net do vključno, ponedeljka, 31.8 2022.

Na tem mestu ti iskreno svetujemo, da s prijavo ne odlašaš, saj obstaja velika verjetnost, da bomo z zbiranjem le-teh končali že prej oziroma takoj, ko dobimo ustreznega/o kanditata/ko.

Prosimo, da poleg prijave priložiš svoj življenjepis v Europass obliki, vsa potrebna dokazila in podatek na katero delovno mesto se prijavljaš.

V kolikor te na podlagi poslanega prepoznamo kot potencialnega/no kandidata/ko za našo ekipo, te bomo v najkrajšem možnem času kontaktirali in poslali kratek preizkus znanja.

Komaj čakamo, da se spoznamo,

Ekipa Si-Shell

P.S. V primeru, da se v zgornjem opisu nisi prepoznal/a, pa nič hudega. Če poznaš iz svojega kroga družine ali prijateljev osebo, ki bi mu/ji delovno mesto bilo všeč, te lepo prosimo, da tole spletno stran posreduješ naprej.


 
Strokovnjak na področju marketinga (ž/m)
 

Ste komunikativni in radi pomagate ljudem? Mogoče pa ste iznajdljivi in se hitro učite?

Če je vaš odgovor na zgornja vprašanja DA, potem ste na pravem mestu.

V podjetju Webtasy, d.o.o., ki nudi široko paleto rešitev gostovanja in drugih spletnih storitev več kot 29.000 strankam blagovnih znamk Domenca, Domovanje in Si-Shell, iščemo novega sodelavca v oddelku 2. nivoja tehnične podpore uporabnikom naših storitev.

Kaj obsega delo?

Delo obsega vse sklope digitalnega marketinga kot je urejanje spletnih strani, pisanje marketinških besedil ter distribucija preko različnih kanalov. Dnevna komunikacija z oddelkom razvoja storitev in marketinško agencijo za pomoč pri projektih. Pregled podatkov in priprava poročil o uspešnosti.

V našo ekipo se boste super vključili če:

 • Ste komunikativni,
 • Radi pomagate ljudem,
 • Se radi učite novih stvari,
 • Ste iznajdljivi in se hitro učite,
 • Ste pozitivno usmerjeni k iskanju rešitev,
 • So vam všeč spletne strani in nove spletne tehnologije,
 • Radi delate v ekipi.

Pričakovana znanja in izkušnje:

 • Urejanje spletnih strani in blog člankov,
 • Pisanje raznih marketinških besedil,
 • Poznavanje platforme Google Adwords in Google Analytics,
 • Poznavanje patforme Facebook in Instagram,
 • Kreiranje grafičnih kreativ ter bannerjev,
 • Poznavanje e-mail marketinga,
 • Odlično pisano in govorno znanje slovenščine.

Le nekaj razlogov za prijavo:

 • Super ekipa, v kateri boš pridobil(a) ogromno novega znanja
 • Dobro plačilo z variabilnim delom glede na uspešnost
 • Možnost in vzpodbujanje dodatnega izobraževanja (konference, tečaji itd.)
 • Super lokacija: blizu obvoznice, a vseeno tik ob Rožniku
 • Brezplačno parkirno mesto ob stavbi
 • Neomejena količina sveže kave in čaja
 • Pizza Fridays 🙂
 • Poleti vedno poln zmrzovalnik sladoleda 🙂
 • Možnost občasnega dela od doma tudi izven covid lockdown-a (trenutno smo od doma)

Kdo je ekipa, ki upravlja Si-shell.net?

Dobro vprašanje.

Si-Shell je ena izmed 3 blagovnih znamk (poleg Domovanje.com in Domenca.com), ki pripadajo podjetju Webtasy, d.o.o. – največjemu slovenskemu ponudniku spletnega gostovanja in registracije domen. Poleg ekipe 22 sodelavcev in 22 let izkušenj, se lahko pohvalimo s tem, da skrbimo tudi za več kot 29.000 strank z več kot 70.000 domenami.

Webtasy, d.o.o. je sicer del mednarodne skupine podjetij DHH SpA (www.dhh.international) s podjetji in oddelki v Sloveniji, Švici, Italiji, na Hrvaškem, v Bolgariji in v Srbiji. Skupina upravlja s preko 200.000 domenami za več kot 100.000 strank. Naša misija je preoblikovanje tehnološko naprednih rešitev na področju gostovanja v storitve, ki so uporabne za tehnično manj vešče uporabnike.

Kako bo izgledalo delo pri nas?
Na začetku bo sledilo obdobje cca. 2 tednov, kjer vam bomo predali vse informacije, ki jih potrebujete za delo v našem podjetju.

Preko konkretnih primerov in skozi oči mentorja (sodelavca) boste spoznali podrobnosti našega vsakdanjega dela. Najprej boste odgovarjali na e-maile, sčasoma pa bo prišla na vrsto tudi telefonska podpora.

Po obdobju uvajanja, ki traja cca. 2-3 mesece, boste pripravljeni za samostojno delo. Na vsakem koraku boste imeli na voljo pomoč sodelavcev.

Kaj vam nudimo?

Delovno mesto se opravlja v prostorih podjetja Webtasy, d.o.o., natančneje na naslovu Pod hribom 55 v Ljubljani (blizu obvoznice in tik ob vznožju Rožnika).

Mesečna plača sega od 1.500 do 2.000+ € bruto / mesec odvisno od izkušenosti ter uspešnosti (o začetnih številkah se pogovorimo na spoznavnem sestanku).

Zaposlitev je redna.

Poleg tega vam pripada regres v višini 2.000 € neto, dodatek za prehrano 6,12 € na dan neto (najvišji neobdavčljiv znesek) in dodatek za prevoz na delo po zakonu (ponavadi po kilomterih).

Poleg samih številk obstaja še vrsto drugih simpatičnih razlogov, zakaj se vam splača prijaviti.

V naši ekipi vlada pozitivna energija, s katero bo pridobivanje novega znanja še lažje. Še posebej, ker velikokrat odidemo na konference in tečaje (seveda ko nam tega ne prepreči covid).

Za še bolj uspešno delo bomo za vas poskrbeli z neomejeno količino sveže kave in čaja, v poletnih dneh pa je vedno na voljo zamrzovalnik, poln sladoleda.

Za sproščenost in še boljše vzdušje v pisarni pa poskrbijo PIZZA petki. : )

Tako da…

Verjememo, da ste ob zadnjih stavkih postali vsaj nekoliko lačni in željni prijave na delovno mesto…

Kako se lahko prijavite?

Preprosto – svojo prijavo na delovno mesto pošljete na elektronski naslov: zaposlitev@si-shell.net

*Prosimo, da poleg prijave priložite vaš življenjepis v Europass obliki, vsa potrebna dokazila in pa na katero delovno mesto se prijavljate.

V kolikor vas na podlagi poslanega prepoznamo kot potencialnega kandidata za našo ekipo, vas bomo v najkrajšem možnem času kontaktirali.

Komaj čakamo, da se spoznamo,

Ekipa Si-shell.net

P.S. V primeru, da se v zgornjem opisu niste prepoznali, pa nič hudega. Če po nekem naključju poznate iz svojega kroga družine ali prijateljev osebo, ki bi mu delovno mesto bilo všeč, vas lepo prosimo, da tole spletno stran posredujete naprej.

Sistemski administrator (ž/m)

Si želiš postati del mednarodnega tima in se soočiti z zahtevnimi izzivi kot so konsolidacija in avtomatizacija infrastrukture, razvoj nove skupne platforme za vsa podjetja ter razvoj storitev povezanih z gostovanjem?

Podjetje DHH.si je del mednarodne skupine podjetij Dominion Hosting Holding (www.dominion.it). Skupina upravlja s preko 200.000 domenami več kot 90.000 strank. Prisotna je v štirih državah in več podatkovnih centrih.

 

Naziv delovnega mestaSistemski administrator (ž/m)
Število delovnih mest1
Kraj delaLjubljana
Vrsta zaposlitveZaposlitev za določen čas s preizkusno dobo, možnost podaljšanja za nedoločen čas.
Plačilo in druge ugodnostipo dogovoru
Opis delovnega mesta
 • vzdrževanje in administracija Apache, Nginx, HAProxy strežnikov
 • vzdrževanje in administracija MySQL, PostgreSQL, MongoDB strežnikov
 • vzdrževanje in administracija Memcached in Redis strežnikov
 • vzdrževanje in administracija Linux omrežij in požarnih zidov
 • vzdrževanje in razvoj centralnih strežnikih konfiguracij: Puppet, Ansible
 • načrtovanje in sestavljanje enostavnih in kompleksnih »clustrov«
 • diagnostika in reševanje tehničnih težav
 • pomoč prvi in drugi liniji podpore
 • vzdrževanje in implementacija varnostnih standardov
Zahtevana znanja in izkušnje
 • izkušnje s strežniki Linux in Windows
 • poznavanje virtualizacijskih tehnologij (KVM, OVirt, VMWare, HyperV, OpenVZ, …)
 • izkušnje pri delu z infrastrukturno in mrežno opremo (požarni zid, stikala)
 • analitične veščine in veščine pri odkrivanju napak
 • poznavanje omrežnih protokolov in storitev (TCP/IP, DNS, DHCP, usmerjevalni protokoli, SNMP)
 • izkušnje pri administraciji spletnih strežnikov
 • poznavanje PHP-ja, MySQL-a, ASP.NET-a ter UNIX-a (FreeBSD)
 • poznavanje orodij za monitoring (Nagios, Monit, Zabbix …)
 • vsaj V/VI stopnja izobrazbe računalniške ali druge tehnične smeri
 • vozniški izpit B kategorije in lasten prevoz
 • tekoče pisno in govorno znanje slovenščine in angleščine
Prednost imajo kandidati:
 • z delovnimi izkušnjami na podobnem delovnem mestu
 • z izkušnjami z nadzorno ploščo cPanel in/ali Plesk
 • z izkušnjami pri optimizaciji strežniških performans v primeru preobremenitev
 • s formalno izobrazbo
 • iz Ljubljane in okolice
Kandidatom ponujamo:
 • delo v dinamičnem in stimulativnem okolju
 • delo z možnostjo izpopolnjevanja znanja in napredovanja
 • nove tehnologije in zanimive projekte
Vaše prijave z opisom dosedanjih delovnih izkušenj, pričakujemo na elektronskem naslovu info@si-shell.net.

Trenutno nimamo razpisanih delovnih mest.