Vsi paketi vključujejo

PREMIUM PODPORA

Na voljo smo vam v dežurnem delovnem času med 8:00 in 20:00 uro.

ORODJA ZA RAZVIJALCE

Na voljo so napredna orodja (SSH dostop, GIT, WP-CLI, Composer, FTPS, node.js, Python ipd).

VEČ SISTEMSKIH SREDSTEV

Na paketih Hiper gostovanja so na voljo bistveno višje kapacitete sistemskih sredstev, zato bo vaša spletna stran delovala hitreje.

BREZPLAČNI SSL CERTIFIKATI

Pri vseh Hiper gostovanjih boste prejeli brezplačni SSL certifikat.

NAPREDNA AKTIVNA ZAŠČITA

Zaščita skrbi za samodejno odpravljanje ranljivosti, preprečuje vdore in napade ter vas opozori v primeru najdbe sumljivih datotek ali aktivnosti.

DNEVNE VARNOSTNE KOPIJE

Težava? Ni problema. Vaše rezervne kopije hranimo 90 dni, obnovo pa lahko sprožite sami kar iz nadzorne plošče.

TAKOJŠNJA AKTIVACIJA

Vaše spletno gostovanje aktiviramo nemudoma po prejemu plačila, zato ga lahko pričnete uporabljati takoj.

BREZPLAČNA SELITEV GOSTOVANJA

Vašo spletno stran brezplačno preselimo na naše strežnike in poskrbimo, da prehoda praktično ne opazite.

litespeed-logo

LITESPEED

Zahvaljujoč Litespeed strežnikom se bo vaša spletna stran nalagala kar 6-krat hitreje! Hitro nalaganje spletne trgovine je pomembno zaradi odlične uporabniške izkušnje pri nakupnem procesu, dokazano vpliva na boljšo konverzijo ter vpliva na vašo uvrstitev na Googlu.

ssd

ENTERPRISE SSD GOSTOVANJE

Paketi Hiper gostovanja so locirani na ločenih strežnikih, kjer uporabljamo izključno enterprise SSD trde diske, zato lahko zagotavljamo najvišjo možno hitrost delovanja in najvišjo zanesljivost. Kapacitete SSD trdih diskov so posebej rezervirane za premium uporabnike.

CPANEL NADZORNA PLOŠČA

Vaše gostovanje upravljate z najpopularnejšo nadzorno ploščo cPanel, ki omogoča dostop do datotek, podatkovnih baz, e-poštnih naslovov, rezervnih kopij in drugih pomembnih funkcij.

BREZPLAČNI SSL CERTIFIKATI

Vsa spletna gostovanja omogočajo hitro aktivacijo brezplačnega SSL certifikata, ki si ga lahko nastavite sami brez dodatnih stroškov z le nekaj kliki. Povezava med strežnikom in vašimi obiskovalci bo pri nas varna.

SSH DOSTOP IN GIT ORODJE

Nismo pozabili na razvijalce. Vsi paketi imajo možnost SSH dostopa in uporabo GIT orodja, ki vam bodo olajšali programiranje in razvoj spletnih strani in aplikacij.

VAREN, ZANESLJIV IN PRILAGODLJIV OPERACIJSKI SISTEM

Vsi strežniki spletnih gostovanj bazirajo na priznanem operacijskem sistemu CloudLinux, ki poleg svoje varnosti pomeni tudi visoko prilagodljivost in lažje upravljanje. Brez kompromisov ponujamo le najboljše.

HITRA NAMESTITEV VEČ KOT 440 SKRIPT

Za namestitev vseh popularnih aplikacij kot so WordPress, Joomla, Magento, Prestashop in drugih več kot 440 sistemov uporabljamo orodje Softaculous, ki z nekaj kliki enostavno pripravi delujočo različico na vaši domeni.

* Izdajatelj certifikatov cPanel (powered by Comodo) lahko zavrne izdajo certifikata za določeno domeno.