Vsi paketi vključujejo

TAKOJŠNJA AKTIVACIJA

Vaše spletno gostovanje aktiviramo nemudoma po prejemu plačila, zato ga lahko pričnete uporabljati takoj.

PRILOŽNOST ZA ZASLUŽEK

Reseller gostovanje vam omogoča nadaljno prodajo storitev, kar je lahko odlična poslovna priložnost za dodaten zaslužek.

DNEVNE VARNOSTNE KOPIJE

Težava? Ni problema. Hranimo vaše rezervne kopije, obnovo pa lahko sprožite sami kar iz nadzorne plošče.

PREVERJENA EKIPA

Smo zanesljiva in preverjena ekipa strokovnjakov, ki vas ne bo pustila na cedilu ob potrebi po podpori ali vprašanjih.

ssd

ENTERPRISE SSD POSPEŠENO GOSTOVANJE

Vsi strežniki vsebujejo vsaj SSD pospešene trde diske namenjene enterprise uporabnikom, kjer se podatki začasno zapisujejo na flash spominske čipe. S tem se hitrost delovanja zelo približa SSD trdim diskom, ki jih uporabljamo na strežnikih za premium in VPS gostovanja.

CPANEL NADZORNA PLOŠČA

Vaše gostovanje upravljate z najpopularnejšo nadzorno ploščo cPanel, ki omogoča dostop do datotek, podatkovnih baz, e-poštnih naslovov, rezervnih kopij in drugih pomembnih funkcij.

BREZPLAČNI SSL CERTIFIKATI

Vsa spletna gostovanja omogočajo hitro aktivacijo brezplačnega SSL certifikata, ki si ga lahko nastavite sami brez dodatnih stroškov z le nekaj kliki. Povezava med strežnikom in vašimi obiskovalci bo pri nas varna.

SSH DOSTOP IN GIT ORODJE

Nismo pozabili na razvijalce. Vsi paketi imajo možnost SSH dostopa in uporabo GIT orodja, ki vam bodo olajšali programiranje in razvoj spletnih strani in aplikacij.

VAREN, ZANESLJIV IN PRILAGODLJIV OPERACIJSKI SISTEM

Vsi strežniki spletnih gostovanj bazirajo na priznanem operacijskem sistemu CloudLinux, ki poleg svoje varnosti pomeni tudi visoko prilagodljivost in lažje upravljanje. Brez kompromisov ponujamo le najboljše.

HITRA NAMESTITEV VEČ KOT 440 SKRIPT

Za namestitev vseh popularnih aplikacij kot so WordPress, Joomla, Magento, Prestashop in drugih več kot 440 sistemov uporabljamo orodje Softaculous, ki z nekaj kliki enostavno pripravi delujočo različico na vaši domeni.

* Izdajatelj certifikatov cPanel (powered by Comodo) lahko zavrne izdajo certifikata za določeno domeno.