Izberite nivo potrjevanja in preverjanja

Domenski SSL certifikati (DV)

Osnovna zaščita

Izdan v nekaj minutah, idealno za bloge, socialna omrežja in predstavitvene spletne strani.

Naroči

Poslovni SSL certifikati(OV)

Močna zaščita poslovnih uporabnikov

Identiteta podjeta ali organizacije je vključena v certifikat, idealno za poslovne spletne strani.

Naroči

Razširjeni SSL certifikati (EV)

Najvišji nivo zaščite & zaupanja

Vključena zelena vrstica v brskalniku ter naziv podjetja ali organizacije, idealno za spletne trgovine.

Naroči

Not sure? View all certificates

Kaj je SSL certifikat?SSL certifikati so osnova za spletno varnost. Uporabljeni so za vzpostavljanje šifrirane povezave in omogočajo varen prenos podatkov med brskalnikom in uporabniškim računalnikom ali napravo ter strežnikom ali spletno stranjo.

 • Vzpostavi varno povezavo med brskalnikom in strežnikom
 • Šifrira komunikacijo in zaščiti občutljive informacije vaših kupcev in obiskovalcev
 • Namesti ključavnico poleg vašega URL naslova v brskalniku
 • Avtenticira identiteto organizacije ali podjetja

Domenski SSL certifikati (Domain Validated - DV) Certifikati so najenostavnejša in najpogostejša vrsta SSL certifikata. OV in EV certifikati prav tako avtenticirajo identiteto podjetja ali organizacije, ki je nosilec certfifikata ter tako ponujajo več zaupanja končnim uporabnikom.

Izboljšajte svoje rangiranje v iskalnikih (SEO)

Vzpostavite zaupanje in spletno varnost za vaše obiskovalce in posel.

Google želi splet narediti varnejši in večji del tega je zagotavljanje dostopa do strani preko varne SSL povezave. Prav zato je dokazano, da spletne strani, ki uporabljajo varno SSL povezavo v iskalnikih rangirajo bolje in višje od tistih, ki je ne.

Za uporabo SSL certifikata je še več razlogov:

Šifriranje občutljivih podatkov
Zavarovanje zasebnosti uporabnikov
Varne spletne transakcije
Aktivacija HTTPS in ikone ključavnice
Dokazovanje pristnosti
Zvišanje SEO uvrstitve

Brskalniki so se spremenili, ne ostanite zadaj

Spletne strani, ki niso prikazane preko HTTPS so sedaj v brskalnikih Google Chrome ter Mozilla Firefox prikazane kot 'nevarne' ali 'not secure'. Ne dovolite, da je vaša spletna stran ena od njih. SSL certifikat dodajte še danes.
Nadgradite SSL certifikat z nami in prejmite dodatne 12 mesecev brezplačno. Več informacij »

Nadgradite na razširjeni SSL certifikat (EV SSL)

Ne glede na to, da vsi SSL certifikate uporabljajo podobne metode varovanja in preverjanja vaših podatkov to še ne pomeni, da je nivo zaupanja uporabnikov enak.

Razširjeni SSL certifikati (EV SSL) ponujajo najvišji nivo pristnosti in zaupanja. Prikažejo in preverijo naziv vašega podjetja ali organizacije skupaj z zeleno vrstico, kar je eden od najbolj prepoznavnih indikatorjev zaupanja na spletu.


Standardni SSL certifikati


Razširjeni (EV) SSL certifikati


Več informacij o razširjenih (EV) SSL ceritfikatih

 • RapidSSL

  RapidSSL® certifikati transakcije vaših uporabnikov zaščitijo z do 256-bitno enkripcijo podatkov in avtenticirajo vašo spletno stran.

  od
  €23.31 EUR/leto
  Več informacij
 • GeoTrust QuickSSL Premium

  Hitro zaščitite svojo spletno stran. GeoTrust® QuickSSL® Premium certifikati so eni od najhitrejših načinov zaščite spletnih transakcij in aplikacij s SSLjem. Z avtomatičnim postopkom preverjanja pristnosti in izdaje traja le nekaj minut, da se certifikat izda. Po izdaji je tudi upravljanje in obnova certifikata izredno enostavna. Z nakupom certifikatov Geotrust boste dobili ugoden SSL certifikat brez kompromisov pri enostavnosti, izbiri ali zanesljivosti.

  od
  €80.01 EUR/leto
  Več informacij
 • GeoTrust True BusinessID

  Poslovni SSL certifikat - vendar boljši. Ko pride do izbire SSL varnosti za vaš posel, imate veliko izbiro. Z GeoTrustom je izbira enostavna. GeoTrust® True BusinessID SSL certifikati omogočajo vašim kupcem zaupanje v vašo spletno stran in jim zagotavljajo, da njihovo varnost jemljete dovolj resno, da ste certifikat izdali pri globalno priznanem izdajatelju.

  od
  €106.11 EUR/leto
  Več informacij
 • Symantec Secure Site

  Prejmite cenovno ugodno zaščito na industrijski ravni. Od najbolj priznanega izdajatelja na področju varnosti. Zaščitite svoje netransakcijske ali interne strani z do 256-bitno enkripcijo.

  od
  €350.91 EUR/leto
  Več informacij
 • Symantec Secure Site Pro

  Povečajte zaščito celotne strani z ECC enkripcijo in proaktivno oceno ranljivosti. Zavarujte svoje transakcije, podatke in komunikacijo z ECC, RSA in DSA algoritmi za najvišjo raven enkripcije, ki jo lahko dobite.

  od
  €764.91 EUR/leto
  Več informacij
 • GeoTrust True Business ID z EV

  Pokažite obiskovalcem, da varnost jemljete brezkompromisno z zeleno vrstico v brskljalniku. GeoTrust® True BusinessID z EV (Extended Validation oziroma s podrobnim preverjanjem) je naš premium poslovni SSL certifikat, ki vizualno potrjuje najvišji nivo preverjanja na področju SSL certifikatov. Zelena vrstica pove vse. Obiskovalci spletne strani opazijo, ko se njihova vrstica z domeno spletne strani obarva zeleno, zraven nje pa se pojavi naziv vašega podjetja.

  od
  €188.01 EUR/leto
  Več informacij
 • Symantec Secure Site EV

  Pokažite svojim obiskovalcem zanesljivost z vizualnimi opomniki, da je vaša stran in njihova zaščita aktivna v vsakem trenutku. Zagotovite jim, da so njihove transakcije zaščitene z RSA in DSA algoritmi. Vse z enim certifikatom.

  od
  €764.91 EUR/leto
  Več informacij
 • Symantec Secure Site Pro EV

  Združite najbolj napredne algoritme enkripcije z vizualnim zagotovilom za samozavest kupcev in zaupanje v vašo spletno stran brez vprašanja. Zaščitite vaše obiskovalce z do 256-bitno enkripcijo in 3 algoritmi - vse v kombinaciji s prikazovanjem vizualnih sledi, da so dejansko na vaši spletni strani.

  od
  €1196.91 EUR/leto
  Več informacij
 • RapidSSL Wildcard

  RapidSSL® Wildcard Certifikat vam pomaga zaščititi večje število poddomen z enim ugodnim SSL certifikatom izdanim na *.vasadomena.com. Zaščitite osebne podatke vaših obiskovalcev in kupcev z do 256-bitno enkripcijo.

  od
  €134.91 EUR/leto
  Več informacij
 • GeoTrust QuickSSL Premium Wildcard

  Zaščitite svojo domeno in vse poddomene na najhitrejši način. GeoTrust QuickSSL Premium Wildcard certifikati so eden izmed najhitrejših načinov za zaščito vseh vaših poddomen z enim certifikatom. Samodejni sistem preverjanja in avtentikacije pomeni, da boste svoj certifikat prejeli v nekaj minutah. S QuickSSL Premium wildcard certifikati dobite neomejno število poddomen na neomejenem številu strežnikov - en certifikat, ki se bo prilagodil rasti vašega poslovanja.

  od
  €260.91 EUR/leto
  Več informacij
 • GeoTrust True Business ID Wildcard

  Poenostavite upravljanje s certifikat z uporabo Wildcard certifikata. GeoTrust® True BusinessID Wildcard certifikati omogočajo, da zaščitite več poddomen z enim samim certifikatom, kar olajša upravljanje in strošek. Naj bo to vaša domača spletna stran podjetja ali poštni strežnik, zaščita občutljivih informacij je vaš cilj - tako kot naš.

  od
  €395.91 EUR/leto
  Več informacij

Kaj je SSL certifikat?

SSL certifikat omogoča šifriranje podatkov na internetu in varen prenos le-teh od spletnega strežnika do brskalnika. S SSL certifikatom vaša spletna stran uporablja https protokol in bo prikazala ključavnico na strani končnih uporabnikov pred vašo domeno. Tako bodo vaši uporabniki vedeli, da je njihova povezava varna.

Zakaj potrebujem SSL certifikat?

SSL certifikati so bistveni del spleta. Ne le, da šifrirajo komunikacijo med vašim računalnikom ter strežnikom, kjer je spletna stran locirana temveč tudi ponujajo zagotavljanje, da je spletna stran dejansko to, za kar se predstavlja.

Katere vrste SSL certifikatov obstajajo?

Obstajajo 3 nivoji zagotavljanja varnosti SSL. Domenski certifikati (DV), Poslovni certifikati (OV) ter Razširjeni certifikati (EV). Največje razlike med temi vrstami certifikatov so povezane z načinom preverjanja izdajatelja SSL certifikatov (CA), kot so RapidSSL, GeoTrust in Symantec. Višji nivoji certifikata potrebujejo več informacij, ki so pogosto prikazani v naslovni vrstici brskalnika. Razširjeni SSL certifikat (EV) naprimer prikaže naslovno vrstico v zeleni barvi ter izpiše naziv vašega podjetja ali organizacije ter tako povzroči višjo stopnjo zaupanja vaših obiskovalcev.

Kaj je SSL certifikat za poddomene (Wildcard SSL)

SSL certifikat za poddomene omogoča enako šifriranje in preverjanje kot ostali SSL certifikati, vendar je hkrati lahko nameščen na neomejenem številu poddomen ene spletne strani. SSL certifikat za poddomene (Wildcard SSL) podpira osnovno domeno (npr. vasadomena.si) ter hkrati tudi njene poddomene. Več informacij

Kakšne so prednosti razširjenega SSL certifikata (EV SSL)?

EV ali Razširjeni SSL certifikat je najvišja možna stopnička SSL certifikatov in ponuja več kredibilnosti in pristnosti vaši spletni strani kot drugi certifikati. Omogočajo funkcionalnosti kot zeleno vrstico ter prikaz naziva vašega podjetja ali organizacije, kar dokazano vpliva na zaupanje vaših obiskovalcev.

Kaj v primeru, če že imam SSL certifikat?

Kadarkoli lahko prestopite k nam. Ponujamo konurenčne cene in v primeru, da že imate obstoječ SSL certifikat bomo dodali vso preostalo veljavnost vašega obstoječega konkurenčnega SSL certifikata do največ 12 dodatnih mesecev. Več informacij

Naši SSL certifikati so najbolj priznanih blagovnih znamk v svetu spletne varnosti.

Powered by WHMCompleteSolution