Vsi paketi vključujejo

*Pogoji sistemske podpore

POPOLNA PODPORA IN VZDRŽEVANJE

Za vaše Cloud gostovanje bomo skrbeli, kot da je naše. Delujemo preventivno in 24/7/365 spremljamo delovanje vašega strežnika v nadzornem centru.

99% DOSEGLJIVOST

Naši oblačni strežniki ter mrežna oprema so v povprečju dosegljivi 99.9% in več, zato bo vaša spletna stran ali aplikacija pri nas v varnih in zanesljivih rokah.

PREVERJENA EKIPA

Smo zanesljiva in preverjena ekipa strokovnjakov, ki vas ne bo pustila na cedilu ob potrebi po podpori ali vprašanjih.

VRHUNSKA TEHNOLOGIJA

Gostovanje v oblaku deluje na NVMe SSD diskih ter na procesorjih z višjo frekvenco.

VZDRŽEVANJE STREŽNIKOV V OBLAKU

Če si želite mirnega spanca nam lahko v celoti zaupate načrtovanje, postavitev in upravljanje vašega virtualnega strežnika. Naši sistemski inženirji in tehniki bodo s 24/7/365 tehnično podporo in monitoringom sistema poskrbeli, da vas ne bo skrbelo za varnost, hitrost ali zanesljivost sistema.

EKIPA IZKUŠENIH STROKOVNJAKOV

Za vas skrbimo že več kot 24 let. V ekipi so na voljo različni strokovnjaki na svojem področju – od sistemskih tehnikov in inženirjev do programerjev. S tem zagotavljamo, da lahko poleg brezhibnega delovanja svojim uporabnikom ponudimo tudi svetovanje in diagnosticiranje morebitnih ozkih grl v programski kodi.

ZANESLJIVA INFRASTRUKTURA

Kot zanesljiv ponudnik želimo popoln nadzor nad opremo, ki jo uporabljamo. Strežniki gostujejo na lastni infrastrukturi v podatkovnih centrih v Ljubljani in so povezani s hitro optično povezavo do 10 Gbit. Vključeni smo v mrežo SIX (Slovenian Internet eXchange), kot član RIPE LIR pa upravljamo z lastnim IP naslovnim prostorom.