Vsi paketi vključujejo

POPOLNA PODPORA IN VZDRŽEVANJE

Za vaše VPS gostovanje bomo skrbeli, kot da je naše. Delujemo preventivno in 24/7/365 spremljamo delovanje vašega strežnika v nadzornem centru.

99% DOSEGLJIVOST

Naši VPS strežniki ter mrežna oprema so v povprečju dosegljivi 99.9% in več, zato bo vaša spletna stran ali aplikacija pri nas v varnih in zanesljivih rokah.

PREVERJENA EKIPA

Smo zanesljiva in preverjena ekipa strokovnjakov, ki vas ne bo pustila na cedilu ob potrebi po podpori ali vprašanjih.

VRHUNSKA TEHNOLOGIJA

Vsa VPS gostovanja delujejo na SSD pospešenih ali SSD trdih diskih.

VZDRŽEVANJE VPS STREŽNIKOV

Če si želite mirnega spanca nam lahko v celoti zaupate načrtovanje, postavitev in upravljanje vašega virtualnega strežnika. Naši sistemski inženirji in tehniki bodo s 24/7/365 tehnično podporo in monitoringom sistema poskrbeli, da vas ne bo skrbelo za varnost, hitrost ali zanesljivost sistema.

EKIPA IZKUŠENIH STROKOVNJAKOV

Za vas skrbimo že več kot 20 let. V ekipi so na voljo različni strokovnjaki na svojem področju – od sistemskih tehnikov in inženirjev do programerjev. S tem zagotavljamo, da lahko poleg brezhibnega delovanja svojim uporabnikom ponudimo tudi svetovanje in diagnosticiranje morebitnih ozkih grl v programski kodi.

ZANESLJIVA INFRASTRUKTURA

Kot zanesljiv ponudnik želimo popoln nadzor nad opremo, ki jo uporabljamo. VPS strežniki gostujejo na lastni infrastrukturi v podatkovnih centrih v Ljubljani in so povezani s hitro optično povezavo do 10 Gbit. Vključeni smo v mrežo SIX (Slovenian Internet eXchange), kot član RIPE LIR pa upravljamo z lastnim IP naslovnim prostorom.