Zakaj izbrati VPS gostovanje pri nas?

Vse sistemske kapacitete so rezervirane za vas

Nekateri ponudniki uporabljajo t.i. paravirtualizacijo, ki vam ne zagotavlja rezerviranih sistemskih zmogljivosti temveč jih nenadzorovano deli med uporabniki.
Pri nas se to ne more zgoditi, saj uporabljamo izključno VMWare virtualizacijo, ki vaše zakupljene kapacitete rezervira tudi ko jih ne uporabljate. Tako vam je polna zmogljivostvašega gostovanja vedno na voljo za uporabo.

Uporabljamo hitre in zanesljive SAS diske v RAID10 polju

Pri nas ni kompromisov. Uporabljamo izključno hitro, zanesljivo in profesionalno HP sas diskovje, v RAID10 polju. Nekateri ponudniki na račun nižje cene uporabljajo manj zanesljiva ter počasnejša RAID5 ali RAID6, ki jim sicer omogočajo več prostora za nižnjo ceno vendar hkrati znižujejo zmogljivost vašega gostovanja.
RAID10 polje je cenovno najdražji in
najzanesljivejši ter najhitrejši način shranjevanja podatkov - ker razumemo vaše potrebe naši strežniki uporabljajo izključno to. Kaj je RAID polje?

Na voljo imate celotno zakupljeno količino procesorskih jeder

Brez drobnih tiskov. Ne omejujemo vas s količino CPU enot in na voljo imate celotno procesorsko jedro, ki ga lahko koristite brez omejitev. Oglaševanje števila procesorskih (CPU) jeder in omejevanje s CPU enotami ali časom ki ga lahko na le-teh porabite pri nas ne pride v poštev.

Imamo lastne HP ProLiant strežnike najvišjega ranga, locirane v Sloveniji ter smo RIPE LIR

Ne preprodajamo storitev drugih podjetij temveč uporabljamo izključno najnovejšo tehnologijo v HP ProLiant strežnikih. Vsi strežniki so opremljeni s 4, 6 ali 8-jedernimi procesorjiter hitrim DDR3 pomnilnikom, nameščeni pa so v profesionalnem in varovanem podatkovnem centru v Ljubljani. Prav tako imamo lasten IP naslovni prostor, saj smo člani RIPE združenja. O naši strojni opremi »

Pri nas ne potrebujete tehničnega znanja za upravljanje z VPS gostovanjem

Tudi če ste popoln začetnik bomo dobro poskrbeli za vas. Izberete lahko namreč vzdrževano (managed) VPS gostovanje, kjer celoten nazdor prepustite nam. Tako lahko pozabite na morebitne težave pri nadgradnjah, vzdrževanju in nameščanju.

Za nas ni noči, vikendov in praznikov - podpora je na voljo 24/7/365.

Naši usposobljeni tehniki nikoli ne počivajo. Odgovor boste prejeli tudi med vikendi, prazniki, z veseljem vam bomo pomagali tudi popoldan in ponoči.

Podpora Microsoft Windows

Podpiramo VPS gostovanja s programsko opremo Microsoft Windows Server in Microsoft SQL po ugodnih cenah.

Brezplačen DirectAdmin

Ob zakupu paketa za 2 leti vam poleg 20% popusta podarimo tudi nadzorno ploščo DirectAdmin v vrednosti 180,00 EUR.

DirectAdmin, CPanel, Plesk?

Izbirate lahko med tremi popularnimi nadzornimi ploščami v slovenščini.


Preizkusite jih lahko v angleščini.

Ta stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem brskanja po tej strani soglašate z uporabo piškotkov. Pogoji uporabe.